päävalikko

Verkkokurssit

Matalan kynnyksen eroapua

1. Verkkokurssi tueksesi silloin, kun erokipu satuttaa

Särkyneen sydämen korjaamo -verkkokurssi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun olet juuri kohdannut eron. Silloin kieltää tapahtuneen, pelkää tulevaa, vihastuttaa ja surettaa.

Helppo tapa hankkia apua eroon

Älä jää yksin kipusi kanssa. Hanki apua.

Kaikenlaiset tunteet myrskyävät, mutta niin niiden pitääkin. Tunteet kuuluvat eroon ja vievät matkallasi eteenpäin. Älä jää eron kipeisiin tapahtumiin, vaan siirry tutkimaan myös katkennutta parisuhdetta: mitä siihen kuului, miten te sen rakensitte yhdessä.

Verkkokurssi auttaa sinua siirtymään kohti tulevaisuutta. Se on todennäköisesti sittenkin valoisampi, kuin juuri nyt pystyt ajattelemaan.

Tästä pääset tutustumaan verkkokurssiin lisää.  Voit käyttää kurssia vuoden ostamisestasi ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja aikaa.

2. Verkkokurssi avuksesi parisuhteen haasteissa

Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -verkkokurssi antaa työkaluja parisuhteen ongelmien ratkaisemiseen. Toista et voi muuttaa, mutta kun teet matkaa itseesi ja helpotat omaa oloasi, muuttuu toinen automaattisesti. Kurssi on Stressivalmentaja Miia Huitin ja Leenan yhdessä rakentama. Siinä on hyödynnetty molempien osaamista ihmissuhteisiin liittyvistä haasteista.

Äläpäs ihan vielä eroakaan, ennenkuin olet katsonut vielä tämän kortin. Olisiko teidän parisuhteelle vielä jotain tehtävissä? Tai, jos ero alkaa tuntumaan ainoalta oikealta vaihtoehdolta, voisiko siitä rakentaa hyvän eron?

Tämä verkkokurssi on tehty avuksesi silloin kun muutosta ei tunnu tapahtuvan, vaikka kuinka yrittäisi lisää.

Parisuhteen ongelmat syntyvät usein stressistä

Mitä haluat parisuhteeltasi? Voisiko se toteutua tässä parisuhteessa?

Tutustu verkkokurssiin lisää tästä.

Kun parisuhteessa ihmisten välinen yhteys on katkennut, tarvitaan uusi silta, jolla sen saa luotua. Tämä voisi olla sinun uusi siltasi.

Verkkokurssin hinta on 97€. Voit käyttää kurssia sillä hinnalla vuoden ostamisestasi ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja rauhallinen tilaisuus.

 

3. Verkkokurssi avuksesi silloin, kun haluat jatkaa elämänkriisistäsi eteenpäin

Jatka matkaasi Ehjänä eteenpäin -verkkokurssi antaa työkaluja jatkaa matkaa silloin, kun olet jo käsitellyt eroasi tai ehkä jotain muuta suurta kriisiäsi ja haluat uutta elämää kohti ilman menneisyyden taakkoja.

Erosta pääsee eteenpäin helpomminkin

Minne haluat mennä ja millaiseksi haluat tulla?

Tämä kurssi auttaa sinua eteenpäin, kun elämä on koetellut tapahtumilla, jotka ovat järisytttäneet maailmaasi. Usein nämä tapahtumat saavat oman arvojärjestyksen muuttumaan ja siksikin elämä muuttuu uudenlaiseksi. Tämä kurssi auttaa jäsentämään sitä, mitä sinä haluat tuolta uudenlaiselta elämältä ja miten voit alkaa elämään sitä, oikeasti ja aidosti.

Paneudutaan kurssilla identiteettiin ja tarvittaviin muutoksiin identiteetissä, asenteen vaikutuksiin ja muutoksiin, rooleihin sekä siihen, mitä haluat.  Tämän kurssin avulla saat haluamasi muutokset toimintaan.
Verkkokurssiin pääset tutustumaan tästä. 

4. Työkalu muutosten läpiviemiseen

Nettikoutsi on työkalu, joka saa sinut toimimaan. Sen avulla rakennat oman elämäsi muutoksen ja toteutat sen toimintasuunnitelmasi avulla. Pääset tekemään Nettikoutsin avulla konkreettisia tavoitteita, joihin suunnittelet toteuttamispolun.

Hyvä työkalu muutosten tekemiseen

Apu, tuki ja työkalut ovat muutoksessa tarpeellisia.

Saat Nettikoutsin käyttöösi kokonaiseksi vuodeksi ostamalla sen verkkokaupasta.Nettikoutsi käyttää metodina valmentamisessa käytettävää GROW-mallia.

Maksettuasi Nettikoutsin saat välittömästi antamaasi sähköpostiosoitteeseen tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sisään Nettikoutsiin.

Tutustu Nettikoutsiin täällä.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes