päävalikko

Mihin sinun sisäinen ohjausjärjestelmäsi sinua ohjaa?

Silloin kun tunnet selkeyttä ja hyvää mieltä, olet todennäköisesti juuri sillä tiellä, mikä on sinun kohdallasi tarkoitus. Kun taas kaikki näyttää tuskaiselta ja epäselvältä, haet oikeaa suuntaa.  Lopeta yrittäminen ja taistelu ja anna pölyn laskeutua. Tunteesi ovat sinun sisäinen ohjausjärjestelmäsi. Ne näyttävät sinulle oikeaa suuntaa.

Kun olet toiveikas omassa tuskassasi, olet suuntautumassa oikeaan suuntaan. Kun olet vielä pelokas, ei ole oikea hetki päättää suuntaa.

Sisäinen ohjausjärjestelmäsi voi olla sumun peitossa silloin kun sinulle tapahtuu epämiellyttäviä asioita. Parisuhteen ratkeamattomat ongelmat saavat ohjausjärjestelmän usein pimentoon suurilla surun, vihan, pelon ja pettymyksen tunteilla.

Syvällä sisimmässäsi on kuitenkin tieto tietää, mikä on sinun suuntasi. Kokeile rakkauden voimaa ja sitä, mihin se sinua ohjaa tämän ohjatun meditaation kautta:

Tämä meditaatio löytyy verkkokurssin Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -lopusta. Jos olet juuri tuossa tuskaisessa ja epäselvässä, pelokkaassa tilassa, ehkä jo eroajaruksetkin mielessä, saat kurssista tilaa rauhoittumiseen, ymmärrystä parisuhteen mallin syntymiseen ja sen muuttamiseen toiveesi mukaiseksi. Voit tutustua siihen tästä.

Miksi osallistuisit millekään verkkokurssille:

  1. Meillä kaikilla on hurjan paljon tietoa kaikenlaista asioista. Tiedon hyödyntäminen on useinkin ongelmallista sen takia, ettei sitä saa tai osaa viedä käytäntöön. Muutos ei siis toteudu. Verkkokurssin avulla ja pitkäaikaisella tuella voit varmistaa muutoksen toteutumista.
  1. Verkkokursseilla on koottuna asioita, joilla voit nostaa motivaatiotasi kohti pysyvää muutosta. Vaikka netistä löytyy lähes kaikki tieto hakemalla, yhdessä verkkokurssissa on kerättynä jo valmiiksi ne asiat, jotka ovat tarpeen haluamassasi asiassa eteenpäin menemiseen.
  1. Verkkokurssi on helppo ja halpa, aikaan ja paikkaan sitomaton tapa syventyä omaan itseen ja muutokseen tarvittaviin toimenpiteisiin
  1. Joskus asiat ovat vaikeita muiden kanssa käsiteltäviksi. Arkoihin asioihin on helpompaa käydä kiinni omassa rauhassa ja kuunnella sillä tavalla ihan rauhassa omaa ohjausjärjestelmäänsä

Tulossa olevia eroryhmiä ja eroseminaareja

Ero on iso menetys elämässä, ja sen käsittely muiden saman kokeneiden kanssa vie tutkitusti eteenpäin. Kevään viimeinen eroseminaari on alkamassa 19.4. Tikkurilassa kirjaston Aleksis –tilassa. Seminaarissa pääset käsittelemään eroasi sekä kulkemaan eteenpäin siitä vertaistuen kanssa. Kurssi kestää yhteensä 11 viikkoa peräkkäisinä keskiviikkoina kesään asti.

Kesällä on mahdollisuus olla mukana intensiivissä la – to 1.7. – 6.7., jossa viikon aikana käydään läpi eroseminaarin teemat. Silloin voit todella keskittyä lyhyessä ajassa teemoihin, joista eron tummissa vesissä pääsee pinnalle ja uimaan eteenpäin. Katso lisää tästä

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes