päävalikko

Kuka on sinun paras ystäväsi?

Hyvää tulevaa ystävänpäivää!

Meidän kaikkien ihan paras ystävä asuu sisällämme. Siellä on se valtameren suuruinen voima, jonka voi valjastaa oppaakseen, niin kuin T Wirtanen kirjoittaa laulussaan Valot pimeyksien reunoilla.

Miten selviytyä erosta

Rakkaus itseä kohtaan tuo mukanaan arvokkuuden tunteen

Oletko sinä itsesi paras ystävä? Jos olet, kuinka kohtelet tuota arvokasta olentoa? Muistatko kiittää ja kannustaa kauniisti, lohduttaa silloin kun sen aika on? Millä tavoin näytät arvostustasi itsellesi? Miten annat kohdella itseäsi? Sinä olet täydellisen arvokas. Sattuupa sydämeesi kuinka paljon tahansa, se ei vähennä yhtään sinun arvoasi.

Silloin kun elämä koettelee ja maistuu mudalta, on suurin aika näyttää itselleen oma arvonsa. Silloin on aika palvella, olla erityisen kiltti, helliä ja antaa huomiota itselleen. Silloin on aika hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on, kunnioittaa oma polkuaan ja avata silmät omille voimille.

Avuksesi itsesi rakastamiseen voit käyttää verkkokurssia ”Särkyneen sydämen korjaamo”, joka on ystävänpäivän tarjouksessa ystävänpäivään saakka, vain 55€.

Kurssi on saanut paljon suosituksia ja kehuja, se on antanut lohtua ja ymmärrystä. Käy tutustumassa kurssiin tämän linkin takaa, tuntuisiko se ajankohtaiselta sinulle juuri nyt.

Ystävällisesti
Leena

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes