päävalikko

Valmennukset ja eroseminaarit

Suomalainen eroseminaari

Seminaari on tarkoitettu sinulle, joka haluat käsitellä eroa ja sen jälkeen rakentaa tulevaisuutta. Eroseminaari perustuu tohtori Bruce Fisherin kehittämään toimintamalliin,  jossa käydään läpi 11 illan aikana eron vaiheita. Jokaisella illalla on oma teemansa.

alaosa_kuva_flyer

Erosta selviää ajan kanssa. Avun kanssa ja vertaistuella matka on lyhempi.

Tämä seminaari on vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä ajatuksia, tunteita ja tapahtumia. Iltojen aikana eroprosessia puretaan  keskustelujen, luentojen  sekä monien toiminnallisten harjoitusten avulla.

Illan kesto on 3 tuntia. Seuraava eroseminaari alkaa 1.9.2021 klo 17. Ryhmä pidetään Pohjois-Haagassa, Krankantie 3.    Eroseminaarin hinta on 440€. Ryhmä pidetään pienryhmänä ja mukaan mahtuu vain 4-6 hlöä. Kysy lisää tai ilmoittautua voit osoitteeseen: leena@leenakoivu.fi

”Kiitos vielä sinulle eroseminaarista, meidän johdattamisesta eroprosessin systemaattiseen käsittelyyn ja ennenkaikkea ymmärtävästä ja hyväksyvästä mutta avartavasta ja kehittävästä otteestasi ja ilmapiiristä, jonka olemuksellasi loit ympärillemme. Olen saanut sinulta ja tästä enemmän eväitä itseeni ja polulleni eteenpäin, kuin voin sanoittaa.” – Eeva, kevät 2021

”Suuri kiitos tästä matkasta. Sain monta uutta oivallusta ja olen päässyt tänä aikana harppauksen eteenpäin omalla ihmisenä kasvamisen tiellä. Ryhmältä saatu vertaistuki on ollut tosi hyvä juttu ja muiden kokemusten kuuleminen on antanut uutta näkökulmaa itsellekin katsoa asioita eri puolilta.

Huipputärkeää työtä teet ja todella hyvin. Hyvää jatkoa!” – Tanja

Voit kysyä lisää tai ilmoittautua  leena@leenakoivu.fi tai soittamalla 040-760 5112

Suomalaisesta eroseminaarista saat lisää tietoa tästä.

Verkkokurssi tueksesi silloin, kun erokipu satuttaa

Ero_

Ero on myös iso mahdollisuus, kun uskaltaa käyttää sen hyväkseen.

Särkyneen sydämen korjaamo -verkkokurssi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun olet juuri kohdannut eron. Silloin kieltää tapahtuneen, pelkää tulevaa, vihastuttaa ja surettaa.

Kaikenlaiset tunteet myrskyävät, mutta niin niiden pitääkin. Tunteet kuuluvat eroon ja vievät matkallasi eteenpäin. Älä jää eron kipeisiin tapahtumiin, vaan siirry tutkimaan myös katkennutta parisuhdetta: mitä siihen kuului, miten te sen rakensitte yhdessä.

Verkkokurssi auttaa sinua siirtymään kohti tulevaisuutta. Se on todennäköisesti sittenkin valoisampi, kuin juuri nyt pystyt ajattelemaan.

Tästä pääset tutustumaan verkkokurssiin lisää. Sen hinta on 39,90€. Voit käyttää kurssia sillä hinnalla vuoden ostamisestasi ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja aikaa.

Erotako vai ei?

Parin yhteinen valmennus, jonka jälkeen tulevaisuuden näkymä selkenee. Valmennuksessa haetaan puolisoiden tahtotila, oman toiminnan muuttamisen keinot sekä työkalut tahtotilojen toteuttamiseen. Valmennus sisältää kolme yhteistä ratkaisukeskeistä tapaamista ja molempien erillistapaamiset, kestoltaan 1-2 tuntia

  1. Yhteinen aloitustapaaminen
  2. Erillistapaamiset
  3. Yhteistapaaminen: Miten tästä eteenpäin?
  4. Yhteinen seurantatapaaminen

Yhteensä viisi tapaamista.

Paketin hinta 550€ (sis. alv).

Eromietintä tuo tuskaa parisuhteeseen. Olisiko tällä parisuhteella vielä toivoa ja mitä silloin tulisi tehdä?

Verkkokurssi avuksesi parisuhteen haasteissa

Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -verkkokurssi antaa työkaluja parisuhteen ongelmien ratkaisemiseen. Toista et voi muuttaa, mutta kun teet matkaa itseesi ja helpotat omaa oloasi, muuttuu toinen automaattisesti. Kurssi on Stressivalmentaja Miia Huitin ja Leenan yhdessä rakentama. Siinä on hyödynnetty molempien osaamista ihmissuhteisiin liittyvistä haasteista.

love-1731755_1280

Äläpäs ihan vielä eroakaan, ennenkuin olet katsonut vielä tämän kortin. Olisiko teidän parisuhteelle vielä jotain tehtävissä. Vai voisiko väistämättömästä erosta rakentaa hyvän eron.

Tutustu verkkokurssiin lisää tästä.

Tämä verkkokurssi on tehty avuksesi silloin kun muutosta ei tunnu tapahtuvan, vaikka kuinka yrittäisi lisää.

Kun parisuhteessa ihmisten välinen yhteys on katkennut, tarvitaan uusi silta, jolla sen saa luotua. Tämä voisi olla sinun uusi siltasi.

Verkkokurssin hinta on 97€. Voit käyttää kurssia sillä hinnalla vuoden ostamisestasi ja siksi sinulla on hyvin aikaa mennä eteenpäin kurssin avulla juuri silloin, kun sinulla on halua ja aikaa.

 

Erovalmennusta henkilökohtaisesti

Eroasi voidaan käsitellä myös yksilövalmennuksella, ellet halua käsitellä eroasi ryhmässä. Valmennuksen jälkeen ymmärrät eroon johtaneita syitä ja olet valmis jatkamaan eteenpäin.

Yksilövalmennuksessa on mahdollista keskustella juuri sinun eroosi liittyvistä kipeistä erityiskysymyksistä samalla kun mennään prosessia läpi teemoitettuna suomalaisen eroseminaarin teemoilla.

adventure-1807524_1280

Vapauden vuorelle kiipeäminen tapahtuu helpommin tuen avulla.

 

Valmennuksen kesto: 5 kertaa viikon välein 1,5 tuntia kerrallaan. Hinta 500€ (sis. alv)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: leena@leenakoivu.fi tai 040-760 5112 .

Powered by WordPress. Designed by WooThemes